Onze specialisaties

Uitbouw

Ook voor uw uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres, vanaf de fundering tot aan het dak voeren wij het gehele project voor u uit. In sommige gevallen wenst de klant om een casco oplevering omdat men graag zelf wilt afwerken maar ook wij kunnen de gehele afwerking voor u doen inclusief stukwerk schilderwerk en vloer afwerking. Al uw wensen worden door ons uitgevoerd. Ook een eventuele bouwaanvraag en of tekeningen kunnen wij voor u realiseren. 

Lees meer

Keukens

Ook voor uw keuken kunt u bij ons terecht, wij voeren desgewenst het hele traject voor u uit vanaf de sloop van uw oude keuken inclusief het om en aanleggen van leidingwerken tot aan het plaatsen en afwerken van uw keuken inclusief tegelwerk en of schilderwerk. Tevens plaatsen wij keukens van IKEA en Kvik en leveren zelf ook alle keuken apparatuur van vrijwel alle bekende merken. 

Lees meer

Badkamers

Ook uw badkamer is bij ons in goede handen, van sloop tot aan de laatse streek met de verf kwast kunt u bij ons terecht. De gehele badkamer word door ons voor u uit handen genomen en gemonteerd en al uw wensen worden besproken en uitgevoerd. 

Lees meer